Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Мика Зайкова от ИТН коментира избора на правителство в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Мика Зайкова от ИТН коментира избора на правителство в
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Повече такива давания през прозорчето няма да се случат

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Мика Зайкова от Има Такъв Народ разяснява избора на държавно управление в предаването " Лице в лице " по БТВ:

" Винаги съм оптимист, че Има Такъв Народ ще получи поддръжка. Първо това е поради резултата от изборите. Суверенът сподели: Работете дружно! Ние не можем да създадем безусловно болшинство. Народът сподели: хайде стига толкоз избори, започнете да работите! Това го сподели народът с понижената интензивност. Втората причина да сме оптимисти е, че ние имаме значително единодушие по главните цели. Аз мога да приказвам повече за частта, в която съм взела участие, за цели се договаря дни наред, не става бързо. 

Трябва да помислим за изключителните обстановки. Освен пожари има мигрантски напън.

Лицата в кабинета бяха определени като се събрахме и го взехме решение този проблем. Ако спрем да крадем и създадем програмно бюджетиране, тогава няма мърдане. Парите ще отиват тъкмо по предопределение. Сега държавното управление на мери спестявания, само че когато са заложени финансови разноски, а те не се вършат, това е значимото. За да може в края на годината да има остатък и някой да го раздава без глоба. Ние ще имаме парламентарна република,  а не премиерска. Повече такива давания през прозорчето няма да се случат. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР